بسته

نقش محتوای آب در خاک پوششی در پرورش قارچ و پیدایش بیماری های قارچی

the role of water content in the casing layer for mushroom crop production and the occurrence of fungal diseases

ماریا ناوارو، جیم کاراسکو، فرانچسکو جیا

اسپانیا 2021

خلاصه مقاله:

برای به دست آوردن بهترین محصول با بالاترین کیفیت،پرورش قارچ به کنترل موثر عوامل محیطی نیاز دارد. تاثیر محتوای آب در خاک پوششی و در محصول قارچ و شیوع دو مورد از مهمترین بیماری های واحدهای قارچ، حباب خشک (ورتیسیلیوم) و بیماری تار عنکبوتی در این مطالعه مورد ارزیابی قرار گرفت.

رطوبت اولیه متفاوت در خاک پوششی و دو برنامه آبیاری (سبک و متوسط) به کار گرفته شده در این تحقیق، پارامترهایی بودند که در 5 آزمون مورد استفاده قرار گرفتند.

رطوبت اولیه زیاد در خاک پوششی باعث افزایش محصول همراه با تعداد قارچ های کم اما سنگین گردید. هیچ همبستگی بین ماده خشک و رنگ قارچ ها وجود نداشت. پیدایش بیماری ورتیسلیوم به دلیل رطوبت خاک نبود بلکه به دلیل رطوبت بالای محیط بود. کم بودن رطوبت خاک پوششی باعث پیدایش کپک تار عنکبوتی و خسارت به محصول از طریق کاهش باردهی شد.

بنابراین مدیریت سطح رطوبت خاک پوششی باعث افزایش باردهی و کاهش بیماری های ورتیسیلیوم و تار عنکبوتی می شود.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *